Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

Simaudio Evolution 700i Integreret forstærker

117.000,00 kr.

Hurtigt overblik

Vil man et skridt længere op ad stigen frra lillebroderen 600i, så er 700i det rigtige valg. Nye teknologier inkluderer: M-eVOL2 volumenkontrol, med helt enestående 530 trin, som tillader en ultrapræcis volumejustering. Nye MOON udgangstransistorer, specielt designet til forstærkerne, giver strammere og mere kraftfuld basydelse, samtidig med flot linearitet over hele frekvensområdet. Indgangstrinnet reducerer støj og forbedrer lydbilledets fokus som aldrig før. 2 x 175 watt lyder ikke af meget, men vent til du hører den - kræfter i massevis.

Delbetal dette produkt over 10, 20 eller 30 mdr.
kr. 0,- i renter og gebyrer, ÅOP 0,00%, periode 20 mdr.
Noget for dig? Kontakt os for yderligere info. 

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

Konstrueret til at imødekomme kravene fra de mest krævende musik-elskere, og med sit dual-mono design, tilbyder 700i autoritet, finesse og suveræn kontrol over hele spektret. Blandt de bedste integrerede forstærkere i verden behøver du sandsynligvis ikke lede længere.

700i er en fuldt balanceret, dual-mono designet forstærker på 2 x 175 watt i 8 ohm. Ved hjælp af en række ekstreme, egenudviklede løsninger og teknologier og med en gennemgående konstruktion hvor alt er håndbygget, tilbyder 700i et ekstremt niveau af transparens, finesse og overskud der matcher de fleste to-delte løsninger. Med sine 2 x 175 watt, opleves 700i som et regulært powerhouse, hvilket skyldes den kompromisløse opbygning af effekttrinet. De første 5 watt er i klasse A, og skiftet til A/B-drift ved højere niveauer høres ikke.

Blandt de tekniske forbedringer er der den nye M-eVOL2 volumekontrol med ikke mindre end 530 trin, hvilket giver mulighed for ekstremt præcis justering. Denne volumekontrol stammer fra 850P forforstærkeren. Udgangstransistorerne er Simaudios egne, specialudviklede og designet specifikt til forstærkeren. De giver en markant strammere og mere kontrolleret basgengivelse, og en ekstrem linearitet i hele frekvensspektret. Indgangstrinet er ligeledes opdateret, og fokus er lagt på at få reduceret støj men uden at gå på bekostning af soundstage og generel opløsning.

Det store og tydelige DOT-display informerer om alle indstillinger, tilslutninger osv., og konfigurationen af forstærkeren kan sættes op som det ønskes, med navngivning af indgange, opsætning til hjemmebio-brug osv.

SPECIELLE DESIGN-FEATURES:

• Balanceret kredsløb - giver mange fordele, heriblandt at betydeligt lavere støjniveau. Forstærkeren er dual-mono opbygget hele vejen igennem, og fordelene er blandt andet et markant lavere støjgulv og et ekstremt soundstage.

• Præsisionsmatchede customlavede MOON Bipolar udgangstransistorer giver markant forbedret basrespons og autentisk lydkvalitet. Powerhandling over længere tid håndteres uden problemer da det kraftige kabinet med integrerede køleprofiler er overdimensioneret og derfor let kan aflede varmen fra kredsløbet.

• Overdimensioneret strømforsyning konstrueret med Simaudios egne overstørrelse-trafoer i toroid-design, som blandt andet har de fordele at den støjer mindre, og kan levere strømmen ekstremt hurtigt.

• Høj dæmpningsfaktor er medvirkende til bedre baskontrol, væsentligt hurtigere transienter og anslag og en flottere diskantgengivelse.

• Nøje udvalgte komponenter af højeste kvalitet, altsammen udvalgt efter omfattende lyttetests. Alt er lavet specifikt til Simaudios specifikationer, og 700i kan levere musikalske oplevelser af bedste karat mange år frem i tiden - den bedste integrerede forstærker, Simaudio nogensinde har lavet og blandt de bedste i verden.

Type: Integreret forstærker
Ydelse: 2 x 175 watt i 8 ohm (2 x 300 watt i 4 phm)
Indgange: 4 sæt RCA, 1 sæt XLR
Dimensioner (BxHxD): 47.6 x 14 x 46 cm
Vægt: 27 kg 

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.