Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

MOON Evolution 740P Forforstærker

67.200,00 kr

Hurtigt overblik

Simaudio 740P er en highend forforstærker hvor der er kælet for alle detaljer og med et ekstremt højt teknisk niveau.Del betalingen op, i 10, 20 eller 30 måneder!
kr. 0,- i renter og gebyrer, ÅOP 0,00% -bedre bliver det ikke
Noget for dig? Kontakt os for yderligere info. 

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

* Påkrævede felter

Detaljer

.

4 trin af M-LoVo (MOON Low Voltage) DC reguleringskredsløb - et meget avanceret kredsløb der praktisk talt er frit for støj, og samtidig garant for en ekstremt hurtig, præcis og stabil strømforsyning. Resultatet er en strømforsyning med et støjgulv der er så lavt at det i praksis ikke kan måles. Det betyder også en lydkvalitet i høj klasse med åbenhed og transparens. Den tekniske konstruktion er på et højt niveau som altid fra Simaudio, og 740P er den perfekte makker til effektforstærkerne i Evolution-serien.

En overstørrelse strømforsyning der er dual-mono opbygget, benytter 2 stk. toroid-transformatorer med 5 forskellige trin af DC strømregulering.
M-eVOL2 volumekontrol  control circuit using MDAC's (operating in a current steering R-2R configuration) which alter the audio signal's amplitude, yielding no sonic degradation of the signal, regardless of the selected volume setting
 
M-Lock giver mulighed for at "låse" volumen på et bestemt niveau på hver indgang og generelt, så forforstærkeren ikke kan skrues unødvendigt højt op på lydstyrken.
"Gain offset"-justering for hver indgang med mellem + og -10 dB. Det giver optimal mulighed for at tilpasse niveauet fra alle tilsluttede kilder, så der ikke er forskel på lydstyrken fra CD og over til f.eks. radio.
Hver indgang kan konfigureres til "home cinema", så der køres uden om volumekontrollen og lydstyrken istedet reguleres på en tilsluttet processor eller surroundreceiver.
 
 
12 Volt trigger-udgang til styring af effektforstærkerens tænd/sluk-funktion.
 

4-Lags glasfiber med rene kobberbaner, udlagt med ekstremt kort signalvej. Det resulterer i større præcision og et markant forbedret signal/støj-forhold.

Ekstremt stift kabinet med støbte sideprofiler - altsammen noget der garanterer minimal indflydelse af udefrakommende vibrationer.
Nøje udvalgte komponenter af allerhøjeste klasse - udvalgt på baggrund af omfattende lyttetests, og krav til at specifikationerne kan overholdes over mange år.
Inklusiv FRM-3 fjernbetjening i massiv aluminium.