Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

MOON Evolution 870A Effektforstærker

165.000,00 kr.

Hurtigt overblik

870A er Evolution-seriens powerhouse. Den har kræfter og overskud som meget få andre på markedet. Strømforsyningen er målrettet de ekstreme belastninger fra udvalgte højttalere, og den garanterer samtidig overlegent overskud og dynamik.

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

  • “Lynx” Teknologi eliminerer fuldstændigt feedback og resulterer i en ekstremt præcis musikalsk reproduktion som er autentisk, levende og ekstremt transparent. Forvrængning og fasefejl findes ikke her, og der er overskud og kræfter til at drive alle belastninger uanset hvor tunge de må være.

    Strømforsyningen er bygget omkring to overstørrelse ringkernetrafoer som Simaudio får produceret efter egne specifikationer. 2 stk. 1.500 va kapacitet i kombination med ikke mindre end 8 stk. ladelytter på hver 44.000 uF, giver nok reserver til at man aldrig løber tør for strøm.

  • “Klasse A” udgangseffekt på 5 watt giver forbedret effektivitet og en lyd der minder om rør. 

  • Høj dæmpningsfaktor garanterer en massiv kontrol over højttalerenhederne uanset hvilklet niveau, der spilles på. Den høje dæmpningsfaktor medvirker til overlegne musikalske egenskaber, dynamik og opløsning helt op til de allerfineste toner og nuancer.

  • Self-diagnosticering som selv opfanger overophedning og DC i indgangssignalet. Det medvirker til at forhindre skader på højttalerne og resten af udstyret.Type: Effektforstærker
Ydelse: 2 x 300 watt i 8 ohm (2 x 600 watt i 4 ohm)
Dimensioner (BxHxD): 47.6 x 19.2 x 44.5 cm
Vægt: 44 kg