Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

JBl S4700

127.800,00 kr

Hurtigt overblik

Er JBL K2 S9900 uden for rækkevidde økonomisk rækkevidde, hedder løsningen S4700. Den bygger direkte på teknikken fra S9900, men med knap så voldsomme dimensioner.

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

S4700 er en gulvstående, 3-vejs højttaler bygget med samme profesionelle komponentkvalitet som i den velanmeldte K2 S9900, en af verdens mest avancerede højttalere i dag.

Fundamentet i S4700 er en ny 15" bas-enhed med støbt chassis og en ny, kraftig 3" svingspole og neodymi-magnet, som er perfekt i kombination med effektive, hornladede kompressionsdrivere.

Mellemtone og diskant er gengivet med nye kompressionsdrivere i titanium, som sidder monteret i støbte hornladninger med spredninger på 60 og 90 grader. De nye drivere leverer levende og autentisk lyd med skræmmende realisme og dynamik.

Der er udelukkende anvendt topklasse komponenter i delefiltrene, og de nye terminaler sørger for optimal forbindelse uanset hvilken type kabel, der anvendes.

Kabinettet, som er udført i en meget attraktiv møbelfinish af højeste kvalitet, er kraftig og nøje afstemt og afstivet på kritiske punkter, og tunet via den bagudvendte port for optimal rum-resonans.

S4700 er det oplagte valg til både en god hjemmebio, men også til et seriøst 2-kanals musik system.