Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

ProAc D30S

Pris fra 45.488,00 kr/sættet.

Hurtigt overblik

Den opdaterede D30 - nu D30S, er en glimrende og meget musikalsk performer som passer ind i både små og større rum. På trods af den kompakte størrelse, spiller de stort og overrasker med deres imponerende lydbillede.

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

ProAc har opdateret D30 til D30S. Det er også her muligt at vælge mellem domediskant eller bånddiskant . respektivt D30DS og D30RS. Bånddiskanten er ProAcs egen, og findes også i de store modeller. Den er kendt for sin fløjlsbløde og store opløsning, og er det ideelle valg til dem der værdsætter den lyd, som kun en bånddiskant kan.

ProAc har udviklet en basenhed hvor der benyttes en membran af samme type som i Response D48. Membranen er lavet af en blanding af papirmasse og Mika, som er et materiale der har egenskaber i stil med kulfiber, men hvor evnen til at dæmpe uønskede resonanser, er større. I midten er der monteret en faseplug som er medvirkende til at forbedre detaljeringen, og derved give en mere naturlig lyd.

Den nye Response D30S er stort set frekvenslinær, og den nye bas og et forbedret delefilter med topklasse komponenter nøje udvalgt gennem lyttetests giver samtidig en bedre defineret mellemtone og et markant større lydbillede.

D30S giver en meget præcis præsentation a musikken med en - til størrelsen - ekstremt kraftig basgengivelse, og en fremragende mellemtone med meget lidt farvning. De er en moderat belastning, og er således nem at drive for de fleste forstærkere. Terminalerne giver mulighed for både single og bi-wiring, og terminalerne er ProAcs egne nikkel/sølv-typer.

Det nye D30DS/RS kabinet har samme dimensioner som forgængeren, og er tilgængelig i sort ask, kirsebær, mahogni, lys ask, eg og hvid. De kan, for en merpris på 4000,00 kr købes i Ebony eller Rosentræ.

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.