Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

ProAc Response DB1

Pris fra 18.105,00 kr.

Hurtigt overblik

DB1 er en mini monitor fra ProAc med de velkendte kvaliteter. Den er velegnet til mindre rum, og lyder glimrende på rørgrej.

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

Små monitor-agtige højttalere er blevet meget populære hos dem der ønsker lyd i høj kvalitet, men med minimal visuel udstråling.

Selvom mini-monitor højttaleren kan være ret præcis og faktisk lyde bedre end mange større højttalere, fordi integrationen mellem enhederne som regel er lettere pga færre drivere, er akilleshælen at en lille højttaler ofte mangler det bastryk og størrelsen af lydbilledet. En stor højttaler kan producere lave oktaver og give dig fornemmelsen af et stort lydstadium, der er ideelt til stor orkestre og rock med højt lydtryk. De kan på den anden side være dominerende i rummet visuelt. ProAc har forsøgt at opnå en stor lyd  i en lille højttaler - især basresponsen er overraskende stor.

DB1-kabinettet er en smule større end forgængeren, og kabinettet er lavet med en anderledes tykkelse ud af højkvalitets MDF, og på indersiden er der yderligere dæmpet med Bitumen-gummi for at kontrollere kabinetresonansen. En ny-deisgnet long-throw bas/mellemtone med hævet spider og lineært motorsystem er brugt sammen med en bagudvendt port. Selve membranen er lavet af en særlig masse kaldet Mikapulp, som presses og formes. Fordelen er ekstrem lav vægt og ekstrem stivhed. Den er derefter belagt med en elastisk coating og ventileret med en massiv Akryl faseplug. Diskanten er en ProAC 1" silkedome som også benyttes i ProAc Response D2.

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.