Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

ProAc Response DB3

Pris fra 14.995,00 kr.

Hurtigt overblik

Response-serien er ProAcs "kendetegn" - en serie højttalere der er velanset i hele verden for deres musikalske tilgang og kælderdybe bas på trods af en kompakt indpakning.

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

Den nye Response DB3 har et kabinet som er visuelt identisk med Respnse DB1. Der er dog strukturelle forskelle på dem idet at der i DB3´s kabinet er en bedre dæmpning. Visuelt benytter DB3 en anden bass-driver og et andet delefilter, som er valgt på baggrund af fremragende ydelse til en mere tilgængelig pris.

Den nye Response DB3 har en vidunderligt dynamisk og meget udstrakt baskvalitet som, takket være den bagudvendte port, får højttaleren til at virke ekstremt kraftfuld på trods af størrelsen. Diskanten er ProAcs egen 1" softdome-diskant, som også findes i utallige andre ProAc-designs. Denne 1" silkedome har helt unikke egenskaber og med dens suveræne lineære respons, spiller den med elektrostat-agtig detaljering og med en generelt lækker lyd uden betoninger og hårde betoninger.

Den ny-designede bas-enhed benytter et ny-udviklet kantophæng og en ny type støvhætte. Det muliggør at mere information fra svingspolen trænger igennem og giver en mere flydende af frekvenser op til overlappet med den fine diskantenhed. Basenheden er et longthrow-design med en hævet spider og et lineært motorsystem. Den nye basenhed er grunden til den imponerende basgengivelse.