Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

Arcam SA-10

6.995,00 kr

Hurtigt overblik

SA10 er mindste model i Arcams nye HDA-serie. Elegant design kombineret med velkendt teknik i høj kvalitet. Serien har været undervejs længe, og lyden minder utroligt meget om FMJ-serien med fokus på musikalitet, lækker vokal og en engagerende spillestil.

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

Introducing - den nye Arcam forstærker-serie!

I enhver forstærker er signalvejen altid "i armene" på alt hvad der kan skabe støj i et kredsløb. Arcam har derfor ikke sparet noget undervejs i udviklingen af den nye HDA-serie, og der er kun brugt de bedste kvalitetskomponenter, selvom det har betydet at prisen på f.eks. strømforsyningen er markant dyrere end hvad man typisk ser i prisklassen.

Resultatet er værd en krone værd.

Sangerens dybe vejrtrækning inden han går med koret, guitaristens fingre der stryger over strengene - alle de små detaljer der får musikken til at virke levende. Find din favoritmusik frem, og spil det igennem en Bluetooth-højttaler, og hvad sker der så? Det lyder som en Bluetooth-højttaler og intet andet.

Spil det så igennem en SA10 over et par gode højttalere, og oplev hvordan det er at have kunstneren tættere på dig, og få musikken serveret som det var tiltænkt. Det er altid en fornøjelse at finde en gammel plade frem og genlytte den efter mange år. Gennem den nye HDA-serie er det næsten som at lytte for første gang.

  • Ekstremt effektiv klasse a/b-forstærker
  • 2 x 50 Watt/8 ohm udgangseffekt
  • 5 analoge indgange inklusiv en MM pladespillerindgang
  • 3 digitale indgange
  • 32-bit Sabre ESS9016K2M Ultra DAC

Den indbyggede højkvalitets-DAC fra ESS er normalt en kreds der findes i meget dyrere apparater. Her er den oplagt til brug med din cd-afspiller, netværksafspiller eller lignende. Der er mulighed for at vælge forskellige indstillinger i DAC´en afhængigt af hvilken type lyd, du er til, og efter hvordan lyden skal behandles i forstærkeren.

Arcams mange-årige tradition for god analog lyd er ikke ladt i stikken, så der er også indbygget en højkvalitets pladespillerforstærker til MM-pick-upper. Der er også en pre-out, så man kan tilkoble separat effektforstærker eller en aktiv subwoofer.

 
Specifikationer

Udgangseffekt 2 x 50 watt/8 ohm, 2 x 90 watt/4 ohm

Harmonisk forvrængning 0.003%

Frekvensområde 20 - 20.000 Hz

Signal/støjforhold 106 dB (115 dB i DAC)

Understøttede samplerates Optical - 32kHz, 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz / Coaxial 32kHz, 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4kHz, 192kHz

Dimensioner (B x H x D) 43,3 x 8,7 x 31 cm

Vægt 8.4 kilo

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.