Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

Arcam SA-20

9.495,00 kr

Hurtigt overblik

SA20 er den store model i Arcams nye HDA-serie, og med større effekttrin. Elegant design kombineret med velkendt teknik i høj kvalitet. Serien har været undervejs længe, og lyden minder utroligt meget om FMJ-serien med fokus på musikalitet, lækker vokal og en engagerende spillestil.

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

Der er to almindelige problemer når man snakker hi-fi forstærkere:

Klasse A, den traditionelle audiofils foretrukne valg, bruger hele strømforsyningen som konstant kører fuld spænding, også selvom der ikke bliver spillet musik. Princippet er fremragende til reproduktion af detaljer ved såvel højt som lavt niveau, men oftest så mangler der de sidste kræfter hvis der skal spilles højt.

Klasse A/B, den mest udbredte måde at lave forstærkere over, skifter mellem to interne forstærkere, en for hver del af bølgelængden. Langt mere effektivt end Klasse A, men til gengæld ofte modtagelig overfor forvrængning der typisk opstår mellem de to forstærkerkanaler på bekostning af de mindste detaljer.

Arcams bud på en løsning er:

Klasse G, som essentielt set er en hybrid forstærkerteknologi, som kombinerer det bedste fra begge verdener. Den kører klasse A i den lave effekt, men skifter over til en ekstra, og kraftigere forsyning for at tilgodese effektkravet når der skrues op for lydstyrken.

  • Klasse G forstærkning for velopløst og dynamisk lyd kombineret med høj effektivitet
  • 2 x 80 watt udgangseffekt i 8 ohm
  • 5 analoge indgange, inklusiv en pladespillerindgang
  • 3 digitae indgange
  • High-end 32-bit Sabre ESS9038K2M D/A-konverter

Den indbyggede højkvalitets-DAC fra ESS er normalt en kreds der findes i meget dyrere apparater. Her er den oplagt til brug med din cd-afspiller, netværksafspiller eller lignende. Der er mulighed for at vælge forskellige indstillinger i DAC´en afhængigt af hvilken type lyd, du er til, og efter hvordan lyden skal behandles i forstærkeren.

Arcams mange-årige tradition for god analog lyd er ikke ladt i stikken, så der er også indbygget en højkvalitets pladespillerforstærker til MM-pick-upper. Der er også en pre-out, så man kan tilkoble separat effektforstærker eller en aktiv subwoofer.

 

Læs anmeldelse af Arcam SA-20 her!

 

 

 

Specifikationer

 

Udgangseffekt 2 x 80 watt/8 ohm, 2 x 180 watt/4 ohm

Frekvensområde 20 - 20.000 Hz

Harmonisk forvrængning 0.0007%

Signal/støjforhold 115 dB

Understøttede sample rates Optical 32kHz, 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz / Coaxial 32kHz, 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4kHz, 192kHz

Dimensioner (B x H x D) 43,3 x 8,7 x 32,3 cm

Vægt 9.2 kilo


Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.