Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

Simaudio MOON ACE

26.325,00 kr

Hurtigt overblik

Simaudios velanmeldte All-in-one, ACE, er en lille perle for dig der jagter en velspillende, kompakt forstærker med alle muligheder for afspilning og tilslutning, uanset om det er digitalt eller analogt.

Only 0 left

Lagerstatus: Fjernlager 3-5 dage

Detaljer

ACE - "A Complete Experience".....

Ny alt-i-en forstærker med indbygget streaming fra canadiske Simaudio som er bygget på alle deres kendte teknologier og karakteristiske lyd hvor der er højt til loftet og flot opløsning uden at virke klinisk.

Effektforstærkeren er på 2x50 watt og selvom det, på papiret, ikke virker kraftigt, så virker Ace betydeligt mere strømstærk end mange konkurrenter der er opgivet til mere. Kraftige transistorer og en stor, overdimensioneret strømforsyning med customlavet ringkernetrafo er årsagen til kræfterne og overskuddet.

Kompromisløst valg af komponenter som er baseret på lyttetests og erfaringer fra topmodellerne, har virkeligt båret frugt med en elegant forstærker der virkelig overrasker fra første tone.

Streaming-delen er Simaudios eget Mind-system som har fokus på audiofil streaming, hvilket betyder at med Tidal Hifi er der virkeligt lagt op til en lydoplevelse af de helt store. Simaudios egen app til styringen er intuitiv og logisk, og fungerer eksemplarisk i forhold til lignende løsninger på markedet. Indeksering er lynhurtig, og det er intet problem at tilgå filer (inklusiv DSD helt op til DSD256) fra f.eks en NAS eller USB-harddisk.

Den indbyggede DAC er ligeledes af meget høj klasse, og langt over hvad man typisk ville forvente til prisen. Der er to optiske og to coaxiale indgange samt en asynkron USB som bl.a. tager DSD og op til 32-bit/384 Khz. OLED-displayet på fronten giver tydelige informationer om alt hvad man foretager sig.

Som toppen af kransekagen er der tilmed indbygget en god RIAA til MM-pick-upper, så der er også taget højde for vinyl-elskeren. Blandt de analoge indgange er der også en home-cinema pass-through, så Ace kan benyttes som effektforstærker i en hjemmebio.

Specifikationer:

Udgangseffekt: 2 x 50 watt/8 ohm, begge kanaler i drift

Gain: 37 dB

Signal/støj: 100 dB

Frekvensområde: 10 - 80.000 Hz

Krydstale: -100dB

Total harmonisk forvrængning: 0.02%

Vægt: 11 kilo

Dimensioner (B x H x D): 42,9 x 8,9 x 36,6 cm