Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

Arcam CD-S50

6.995,00 kr

Hurtigt overblik

CDS50 er en ny multimaskine fra Arcam. Med multi menes at den udover at kunne spille de sølvfarvede plader, tilmed har en indbygget netværksafspiller så Spotify, Tidal osv også kan nydes. Kontruktionen er typisk Arcam - solid byggekvalitet, top-komponenter og en lyd der matcher.

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

Arcams mest avancerede cd-afspiller og netværksafspiller til dato.

På en måde eksisterer digital lyd ikke. Du skal være en ekstra følsom superhelt med ører der kan dekode millioner af 0´er og 1´er som alle udgør din CD-samling eller iTunes-bibliotek. Uanset hvilken kilde, om det så er en cd-afspiller, laptop, smartphone, USB-stick eller lignende, så resulterer det bare i vibrationer i dine højttalere som ender ud i lyd. På den ene eller anden måde ender det hele som analog lyd.

Og analog lyd? Det er en Arcam-specialitet. CDS50 er designet helt fra bunden til at være "kaldet" for dem, der leder efter maskinen der kombinerer det hele fra begge verdener - streaming og cd-lyd hældt ud gennem stereoanlægget i analog form og i topkvalitet.

Drevet er et dedikeret CD-drev, DAC´en er en 32-bit kreds fra bedste skuffe - nærmere bestemt ESS Sabre 9038, og streaming-delen understøtter de mest gængse og vigtige tjenester inklusiv netradio, altsammen styret via en app på en telefon.

Strømforsyningen er konservativt dimensioneret og med separate kredse til alle kredsløb.  Den balancerede udgang er til brug på forstærkere med XLR-indgang og steder hvor der er behov for et langt kabeltræk.

CDS50 kan tilmed fungere som ekstern DAC for andre kilder, så du kan f.eks. smide lyden fra dit tv eller computer ind i den optiske eller coaxiale indgang, og lade CDS50 klare behandlingen af lyden.

  • Afspiller alle diskformater inklusiv SACD, CD, CD-A, CD-R og CD-RW
  • Understøtter følgende formater:FLAC, WAV, AIFF, OGG, MP3, AAC and WMA
  • USB indgang
  • Indbygget high-end 32-bit ESS Sabre 9038 DAC
  • Streaming gennem "Music Life"-app´en
 
Specifikationer

DAC-kreds ESS Sabre 9038 32-bit/192 kHz Delta-Sigma DAC

Signal/støj 118 dB ubalanceret og 122 db balanceret

Harmonisk forvrængning <0.0008%

Frekvensrespons 10 ? 20.000 Hz

Dimensioner (B x H x D) 43,3 x 8,7 x 28,3 cm

Vægt 5,3kg