Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Simaudio MOON 260D

26.250,00 kr.

Hurtigt overblik

Simaudio Moon 260DD er en highend cd-afspiller med en super DAC og et dedikeret løbeværk kun til CD-afspilning. Den indbyggede DAC har tilmed ekstra indgange.

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

Lad ikke navnet snyde dig - denne maskine har intet at gøre med den første og oprindelige 260D, hvilket udelukkende var en cd-afspiller og en god en af slagsen. Neo 260D har lånt meget af dens teknik fra den mere eksotiske og samtidig markant dyrere Evolution-serie.

Vil du streame musik direkte fra din computer? Neo 260D giver dig muligheden for dette. Og hvad med lyden fra dine favorit tv-shows eller en god film gennem din Bluray-afspiller kombineret med den høje lydkvalitet fra dit stereoanlæg? Igen så leverer Neo 260D muligheden gennem konverteren af ekstremt høj kvalitet. Dette, i kombination med den høje kvalitet fra selve cd-afspilningen gør, at 260D med den indbyggede DAC, giver muligheder som kun sjældent ses i andre konkurrerende maskiner. 

Det centermonterede drev er et rent CD-løbeværk, og er afkoblet og monteret på en 5 mm massiv plade som er yderligere ophængt i hvert hvørne med kraftige silikone-bøsninger. Drevet kører tyst og lydløst, og aftaster lynhurtigt selv de mest vanskellige plader.

Neo 260D giver en overlegen fleksibilitet som et resultat af at være en CD-transport og en DAC i en og samme kasse. 32 bits konverteren med upsampling, oversized strømforsyning og høj-kvalitets analog-trin gør 260D noget nær overlegen i prisklassen.

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.