Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Finansiering af dit køb!

Audiophile.dk kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en enkel og attraktiv finansiering af dit køb. Vi tilbyder 10, 20 og 30 måneders rente- og gebyrfrit lån – 0 i rente og 0 i gebyrer. Kontakt os på tlf. 6072 8524, eller info@audiophile.dk så hjælper vi dig gerne med låneansøgningen.

Finansiering 


Låneeksempel:


Diverse øvrige oplysninger - omkostninger, gebyrer, renter m.v. pr. 1. 4. 2014.
 

Rente-& Gebyrfrit lån:

• Rente pr. md. er 0,00 % svarende til en årlig variabel debitorrente på 0,00 %
• Månedsgebyr 0 kr. Oprettelsesgebyret er 0 % af lånebeløbet.
 

Øvrigt:

• Tilbagebetaling sker via BS. Såfremt SPARXPRES er nødsaget til at udsende girokort opkræves et gebyr på 25 kr. pr. stk.
• Gebyr for aftaleændring 100 kr. Gebyr for aftaleændring, som kræver udfærdigelse af nye dokumenter 400 kr.
• Gebyr for rykkerskrivelse 100 kr.

Bevilling af lån kræver positiv kreditvurdering.

Overholder låntager ikke låneaftalen, kan SPARXPRES forlange betaling for eventuelle ekstraomkostninger i forbindelse med administration af lånet – herunder eventuelle inkassoomkostninger. Morarenter og gebyrer tillægges lånets restgæld. Morarenten pr. md. er 0,42% svarende til en årlig variabel debitorrente på 5,16%. Oplysninger om renteberegning, rentesatser og gebyrer fås ved henvendelse til SPARXPRES. De anførte gebyrer kan til enhver tid ændres af SPARXPRES.

Fortrydelsesret og klageadgang:

Du har ret til at fortryde kreditaftalen indenfor 14 kalenderdage fra den dag lånet udbetales. For yderligere oplysninger om fortrydelsesret eller muligheden for at klage henvises til SPARXPRES hjemmeside: www.sparxpres.dk.