Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

Simaudio Evolution 600i V2 Integreret forstærker

68.850,00 kr

Hurtigt overblik

Simaudios Evolution-serie er blandt de bedste produkter på markedet. I Evolution-serien er 600i lillebror, men det skal man ikke lade sig snyde af, og den nye version 2 løfter niveauet endnu mere.

Del betalingen op, i 10, 20 eller 30 måneder!


kr. 0,- i renter og gebyrer, ÅOP 0,00% -bedre bliver det ikke
Noget for dig? Kontakt os for yderligere info. 

Only 0 left

Lagerstatus: Fjernlager 3-5 dage

* Påkrævede felter

Detaljer

Konstrueret til at imødekomme kravene fra de mest krævende musik-elskere, og med sit dual-mono design, tilbyder 600i V2 autoritet, finesse og suveræn kontrol over hele spektret.

600i er en fuldt balanceret, dual-mono designet forstærker på 2 x 125 watt i 8 ohm. Ved hjælp af en række forbedrede løsninger og teknologier specielt udviklet af Simaudio siden introduktionen af den første 600i, tilbyder 600i V2 endnu mere transparens og præcision end tidligere. På trods af sine 2 x 125 watt, opleves 600i V2 dog markant kraftigere, hvilket skyldes den kompromisløse opbygning af effekttrinet. De første 5 watt er i klasse A, og skiftet til A/B-drift ved højere niveauer høres ikke.

Blandt de tekniske forbedringer er der den nye M-eVOL2 volumekontrol med ikke mindre end 530 trin, hvilket giver mulighed for ekstremt præcis justering. Denne volumekontrol stammer fra 850P forforstærkeren. Udgangstransistorerne er Simaudios egne, specialudviklede og designet specifikt til forstærkeren. De giver en markant strammere og mere kontrolleret basgengivelse, og en ekstrem linearitet i hele frekvensspektret. Indgangstrinet er ligeledes opdateret, og fokus er lagt på at få reduceret støj men uden at gå på bekostning af soundstage og generel opløsning.

Det store og tydelige DOT-display informerer om alle indstillinger, tilslutninger osv., og konfigurationen af forstærkeren kan sættes op som det ønskes, med navngivning af indgange, opsætning til hjemmebio-brug osv.

SPECIELLE DESIGN-FEATURES:

• Balanceret kredsløb - giver mange fordele, heriblandt at betydeligt lavere støjniveau. Forstærkeren er dual-mono opbygget hele vejen igennem, og fordelene er blandt andet et markant lavere støjgulv og et ekstremt soundstage.

• Præsisionsmatchede customlavede MOON Bipolar udgangstransistorer giver markant forbedret basrespons og autentisk lydkvalitet. Powerhandling over længere tid håndteres uden problemer da det kraftige kabinet med integrerede køleprofiler er overdimensioneret og derfor let kan aflede varmen fra kredsløbet.

• Overdimensioneret strømforsyning konstrueret med Simaudios egne overstørrelse-trafoer i toroid-design, som blandt andet har de fordele at den støjer mindre, og kan levere strømmen ekstremt hurtigt.

• Høj dæmpningsfaktor er medvirkende til bedre baskontrol, væsentligt hurtigere transienter og anslag og en flottere diskantgengivelse.

• Nøje udvalgte komponenter af højeste kvalitet, altsammen udvalgt efter omfattende lyttetests. Alt er lavet specifikt til Simaudios specifikationer, og 600i V2 kan levere musikalske oplevelser af bedste karat mange år frem i tiden.

Designet fåes naturligvis i den flotte to-tonede stil, eller sort og sølv. 

Specifikationer:

Udgangseffekt: 2 x 125 watt/8 ohm, 2 x 250 watt/4 ohm

Indgange(RCA / XLR): 4 / 1

Gain: 37dB

Frekvensområde: 10 - 100.000 Hz

Krydstale: -100 dB

Total harmonisk forvrængning: 0.015%

Vægt: 19 Kilo

Dimensioner (B x H x D): 47,6 x 10,2 x 46,0 cm