Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

Audio Solutions Virtuoso S

135.000,00 kr

Hurtigt overblik

Virtuoso S er mindste gulvmodel i Virtuoso-serien, men det betyder ikke at der er sprunget over den store lyd.
Only 1 left

Lagerstatus: Fjernlager 3-5 dage

Detaljer

Virtuoso S er den mindste gulvmodel i Virtuoso-serien, og den er indgangsbiletten til den store lyd som hele serien er kendt for og i særdeleshed gulvmodellerne.

Det specielle boks-i-boks kabinet eliminerer i praksis stående bølger og uønskede vibrationer i kabunettet. Det betyder også at der er anvendt et minimum af dæmpeuld, som igen medvirker til at give enhederne mere plads internt til at "ånde".

Enhederne er med dansk tilsnit da de kommer fra SB Acoustics. De er customlavede til Audio Solutions, og diskanten er en 30 mm silkedome som sidder monteret i en mild hornladning. Det medvirker til den åbne, transparente gengivelse der formidles i et stort og åbent soundstage hvor der er flot fokus på helheden og musikken, og ikke kun evnen til at formidle enkeltlyde.

Mellemtone-enheden med papirmembran i egyptisk papir leverer en flot og luftig gengivelse med en organisk og autentisk præsentation, og glider over i den dybe bas, flankeret af 2 stk. 6½" basser der leverer en tyngde, man ikke forventer fra 2 6½" enheder.

På bagsiden finder med Nextgen terminaler og finishen afsluttes med den flotte bagplade og en bagudvendt basrefleks. Virtuoso S er også første model i rækken hvor der er mulighed for at trimme højttalerens opførsel til rummet. Med en drejeknap på bagsiden er der tre forskellige indstillinger som kan anvendes til at tage højde for f.eks. en lyd der er aggressiv eller lidt for lukket. Det sker via små ændringer i delefilteret, som ændrer højttalernes opførsel, men uden at ændre på den fundamentale klang i højttalere.