Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Gryphon Sonett

55.781,00 kr

Hurtigt overblik

Gruphons nye high-end RIAA bygger videre på mangeårig erfaring med dyb dedikation til vinyl-afspilningen. Det eksklusive design matcher resten af Gryphons sortiment og lyden er i verdensklasse.
Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

Gryphon Audio Designs fra Danmark har fastholdt en konsekvent engagement overfor vinylreproduktion helt tilbage fra starten i 1985, og det er fortsat med lanceringen af Gryphon Sonett. Ultimativ LP-afspilning var inspirationen til vores allerførste produkt, den nu legendariske Gryphon Head Amp.

For mange er LP'en det bedste medie, der nogensinde er blevet tilbudt til brug i hjemmet, med et bagkatalog over titler, som aldrig er overgået af cd'en.

I en samlet indsats for at viderebringe referenceniveauet fra Gryphon Legato Legacy i en mere overkommelig prisklasse, har Gryphon hidtil tilbudt Sonett i en modulær form, til valgfri montering i Gryphon Diablo 300 og Diablo 120. Haute Fidelité (Frankrig) roste modulet for "at give noget af det veldefinerede vinylafspilning, vi nogensinde har oplevet i vores lytterum."

Men vinylkendere med andre systemkonfigurationer skabte øjeblikkeligt en efterspørgsel på en stand-alone version med uafhængig dobbelt mono strømforsyning, der kunne høste frugterne af Gryphons erfaringer fra de nyeste kredsløbsdesigns, støjsvage komponenter og effektive strømforsyninger.

Sonett MM / MC Phonostage er også den perfekte følgesvend til Gryphons integrerede forstærkere, hvis ønsket er endnu bedre lyd og opløsning fra vinylen.

Gryphon Sonett er et fuldt diskret, DC-koblet design, der udelukkende bruger polypropylenkondensatorer til præcision RIAA-korrektion.

Bagpanelkontakter tilbyder flere muligheder for udvælgelse af den ønskede MC-belastning (10, 20, 80,6, 100, 200 eller 402 Ω).

Flere belastningsmuligheder kan kombineres parallelt for endnu flere muligheder. For eksempel kan 80,6 Ω aktiveres sammen med 100 Ω for at opnå en belastning på 45 Ω.

Gryphon Sonett benytter kun de fineste komponenter, herunder Wima polypropylenkondensatorer og polymerkoblingskondensatorer, samt Schottky-barriere-dioder med lav Von-spænding.

Separate Talema toroidale transformatorer til hver kanal sikrer minimal magnetisk stråling. Støjsvage lineære serieregulatorer leverer i alt 22.400μF pr. Kanal.

Transformerne er monteret bag frontpanelet så langt som muligt fra phonostage-kredsløbet for effektivt at isolere det fra transformatorstråling.

Den interne strømforsyning fra den bageste IEC-stik til strømafbryderen er monteret i en afskærmet kanal for at minimere risikoen for interferens på 50/60 Hz.

Gryphon Sonett vil give en betydelig opgradering til ethvert system og vil hive det absolut bedste ud af de sorte vinyler for musikelskere i mange år fremover.

Product features

 • Zero negative feedback
 • True Dual Mono Class A topology
 • Moving Coil and Moving Magnet cartridge compatible
 • MC load impedance can be set externally with left/right rear panel switches 
 • Internal switching between MC and MM
 • Polypropylene capacitors used in RIAA correction stages
 • Discreet components in analogue stages 
 • DC-coupled topology from input to output
 • Low noise +/- 21VDC regulated voltage supplies for excellent analogue THD and noise suppression
 • Ultra-short signal path with minimal internal wiring
 • Two-layer printed circuit board with 70 µm copper traces on both sides
 • PCB-mounted sockets eliminate wiring and shorten signal path
 • Gold-plated phono input and output sockets with Teflon insulation
 • Designed and built in Denmark