Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

Simaudio MOON Neo 390

50.000,00 kr

Hurtigt overblik

Den nye 390 i Neo-serien fra Simaudio er nok den mest interessante forforstærker i klassen, og byder på nærmest uendelige muligheder for tilslutning, og så er lyden i en helt anden kaliber end prisen indikerer.

Only 0 left

Lagerstatus: Fjernlager 3-5 dage

Detaljer

Moon Neo 390 kombinerer funktionerne fra forforstærkeren Neo 350P og DAC´en 380D DAC med de seneste netværksfunktioner.

Moon Neo 390 er sansyndligvis klassens mest veludstyrede forforstærker som, udover at være en forforstærker, også indeholder en netværksafspiller, DAC, hovedtelefonforstærker, RIAA til både MM og MC samt HDMI-omskiftning til brug i forbindelse med en hjemmebio eller fordi blu-ray afspilleren er en central del lydsystemet. 390P er den oplagte makker til en 330A effektforstærker eller et par gode hovedtelefoner.

Noget helt nyt er også den nye udgave af MiND, kaldet MiND2. Det er en forbedret version af Simaudios roste streamingsystem. Den opdaterede udgave bygger på en ESS Sabre PRO-DAC, og der er fuld understøttelse af alle high-res formater inklusiv DSD op til 256, PCM op til 32-bit/384 kHz og MQA.

Moon Neo 390 understøtter også alle high-res streaming tjenester såsom Tidal Masters, Quboz Sublime og Deezer Hi-Fi. Samtidig er 390P Roon-ready. Roon er sandsynligvis det bedste styresystem til streaming, og byder på en platform der på samme tid er både brugervenlig men også alt-understøttende. I 390P er der også indbygget Bluetooth AptX til tabsfri overførsel fra telefoner og lignende.

MiND2 har samtidig også den glimrende egenskab at den kan sende både digitale og analoge kilder/signaler videre til andre MiND2-apparater i huset.