Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Kundeservice

Kontakt og spørgsmål
Har du spørgsmål til et produkt, leveringstid eller andet, er du altid velkommen til at sende en mail på info[at]audiophile.dk eller ringe til Henrik på +45 5099 9508 

Du kan naturligvis også sende en SMS, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at svare på mails i løbet af 24 timer.

Alle priser er inkl. moms, og der tages forbehold for prisstigninger, tastefejl, ændringer i afgifter samt for leverancer fra udlandet i valutaforhold. audiophile.dk forbeholder sig ret til prisregulering i tilfælde af ovenstående.

Returvare
Vi giver som udgangspunkt 14 dages fuld returret på varer, medmindre andet er aftalt. De returnerede varer skal være i originalt og ubrudt emballage og i en stand, så de kan sælges igen, på samme vilkår som de er købt.

Returvarer skal sende til følgende adresse:
Audiophile.dk
Langholts Ager 6
8300 Odder

Det er yderst vigtigt, at du i returforsendelsen refererer til ordrenummeret.

Returnering af varer sker for egen regning.

Varer, der sendes tilbage til audiophile.dk på efterkrav eller uden omdeling, vil blive nægtet modtaget. Uterminerede kabler og CD’er, hvor forseglingen er brudt, tages normalt ikke retur.
Ved produkter, der tages hjem på specifik bestilling, frafalder returretten.

Se mere under menuen “handelsbetingelser”.

Demo og udlån
Det er muligt at få en demo eller udlån på en række af vores produkter, dette afhænger dog om produktet er en del af vores demoudvalg, kontakt os for nærmere information.

Se mere under menuen “demo og udlån”

Reklamation og garanti
Du har naturligvis 2 års reklamationsret på alle produkter.

Skulle en vare gå i stykker ved normalt brug og skyldes fabriksfejl, kan den sendes retur, og så vidt det er muligt i original emballage. Varer, der er gået i stykker pga. fejlmontering eller lignende, er ikke omfattet af reklamationsretten. Desuden skal en kopi af fakturaen samt en fejlbeskrivelse vedlægges.

Hvis det skulle vise sig, at varen ikke er defekt, eller at fejlen ikke kan påvises ud fra kundens fejlbeskrivelse, vil varen blive returneret. Hvis der konstateres fabriksfejl, ombyttes eller repareres varen og sendes uden leveringsomkostninger tilbage til kunden.

Se mere under menuen “handelsbetingelser”