Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

Meze 99 Classics

2.499,00 kr

Hurtigt overblik

Den nye 99 Classics-hovedtelefon fra Meze er en opvisning i stil, finish og kvalitet for pengene.

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

Ligesom fingeraftryk er træ-årer også helt unikke, og hvert eneste par af Meze 99 Classics er derfor sin helt egen. Du vil elske hvordan de føles og hvor lækre de er at røre ved. Lækker byggekvalitet og ekstremt høj samlekvalitet  er med til at højne indtrykket. Selve kopperne er lavet i ægte valnøddetræ der er lakeret silkemat. Tag dem på og nyd din favoritmusik mens det flotte udseende træder igennem.

Hovedtelefonens design er på et helt nyt niveau ved at kombinere alle de moderne teknologier og produktionsmetoder med håndarbejde, altsammen udført i naturlige materialer og med maksimal fokus på at levere bedst mulig lyd.

Samtlige komponenter er designet med perfektion for øje. Kopperne er CNC-fræsede, og de interne dele er i støbt zink med elektro-coating for at give flot og ensartet overflade. Selve hovedbøjlen er i mangan-fjederstål, og med memoryskum og blødt PU-læder, altsammen for at give et premium indtryk som kæler for både øjne og ører. Her er ingen plastik nogle steder.

Udover den almindelige garanti, garanterer Meze også at 99´eren kan serviceres uanset hvilken reservedel, du får brug for. 99 Classics er bygget til at holde, og er uheldet ude, kan de altid bringes til at spille igen uden kompromisser.

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.