Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

Meze 99 Neo

1.999,00 kr

Hurtigt overblik

Meze 99 er en velspillende og velkonstrueret hovedtelefon der er robust og kan holde til at komme med på farten, og lyden er i topklasse selvom prisen er i bund.

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

Hvert eneste par af Meze 99 Neo er bygget til at blive brugt dag efter dag, uanset om det er hjemme eller på farten. Du vil elske hvordan de føles og hvor lækre de er at røre ved. Lækker byggekvalitet og ekstremt høj samlekvalitet  er med til at højne indtrykket. Selve kopperne er lavet i hård ABS-plastik, der derefter er overfladebehandlet, så de får et eksklusivt look der samtidig er hårdført. Tag dem på og nyd din favoritmusik mens det flotte udseende træder igennem.

Hovedtelefonens design er på et helt nyt niveau ved at kombinere alle de moderne teknologier og produktionsmetoder med håndarbejde, altsammen udført i naturlige materialer og med maksimal fokus på at levere bedst mulig lyd.

Samtlige komponenter er designet med perfektion for øje. Kopperne er støbte i kraftig ABS-plastik og derfor lyddøde uden egenlyd, og de interne dele er i støbt zink med elektro-coating for at give flot og ensartet overflade. Selve hovedbøjlen er i mangan-fjederstål, og med memoryskum og blødt PU-læder, altsammen for at give et premium indtryk som kæler for både øjne og ører. Her er ingen plastik nogle steder.

Udover den almindelige garanti, garanterer Meze også at 99´eren kan serviceres uanset hvilken reservedel, du får brug for. 99 Neo er bygget til at holde, og er uheldet ude, kan de altid bringes til at spille igen uden kompromisser.

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?