Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Om os, audiophile.dk

audiophile.dk's vision er at kunne tilbyde et udvalg af de bedste produkter på markedet og give lytteren enestående musikoplevelser gang på gang, og gerne den slags der giver gåsehud.

Vi er derfor stolte over at kunne tilbyde dig produkter, der alle er nøje udvalgt ud fra flere parametre og overvejelser, og som besidder mange af de egenskaber, som vi personligt mener er vigtige for at opnå den optimale musikoplevelse.

Vi har selv distributionen af udvalgte mærker, og sammen med vores samarbejdspartnere/leverandører, har vi mulighed for at tage dig på en tur blandt noget af det ypperste grej på markedet. Mindre kan dog også gøre det, og vi kan strikke den rigtige løsning sammen til dig næsten uanset hvilket budget, du har til rådighed.

audiophile.dk er ikke "bare" en webshop. Der er rigtige mennesker bag skærmen som er klar til at vejlede dig i din næste investering af hi-fi udstyr. Hold dig ikke tilbage med at kontakte os hvis du har spørgsmål eller har brug for råd og vejledning - vi er klar til at hjælpe dig.

Kontakt os og aftal tid for en demo af det, der kunne være dit næste system. Vores demolokale i Bryrup er åbent efter aftale, og der er fast åbningstid om Lørdagen fra 10 - 14.

Butiksfoto

butiksfoto 2