Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Simaudio Evolution 880M

Pris 186.000,00 kr./stk.

Hurtigt overblik

Evolution 880M monoblokke er tæt på det ultimative - for dig der vil have et kompromisløst system der kan spille alt med overlegen kontrol, dynamik og opløsning uanset hvilke højttalere, der skal spilles på.

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

  • “Lynx” Teknologi eliminerer fuldstændigt feedback og resulterer i en ekstremt præcis musikalsk reproduktion som er autentisk, levende og ekstremt transparent. Forvrængning og fasefejl findes ikke her, og der er overskud og kræfter til at drive alle belastninger uanset hvor tunge de må være.

    Strømforsyningen er bygget omkring to overstørrelse ringkernetrafoer som Simaudio får produceret efter egne specifikationer. 2 stk. 1.500 va kapacitet i kombination med ikke mindre end 8 stk. ladelytter på hver 44.000 uF, giver nok reserver til at man aldrig løber tør for strøm. Det er strømreserver der er praktisk taget uudtømmelige, og leverer alt det strøm, der skal bruges til den ene kanal som hver 880M skal dække.

  • “Klasse A” udgangseffekt på 5 watt giver forbedret effektivitet og en lyd der minder om rør. 

  • Høj dæmpningsfaktor garanterer en massiv kontrol over højttalerenhederne uanset hvilklet niveau, der spilles på. Den høje dæmpningsfaktor medvirker til overlegne musikalske egenskaber, dynamik og opløsning helt op til de allerfineste toner og nuancer.

  • Self-diagnosticering som selv opfanger overophedning og DC i indgangssignalet. Det medvirker til at forhindre skader på højttalerne og resten af udstyret.

 

These MOON amps are confident, unflappable, evenhanded and so far as I’ve been able to discover (and believe me, I have tried) unburstable.
– Roy Gregpry, hi-fi+

The MOON 880M is an excellent design superbly executed, with a professionalism and attention to detail that promise consistently outstanding performance and long, trouble-free life.
– Brian Damkroger, Stereophile


SPECIFIKATIONER:

Udgangseffekt:800 watt, 8 ohm / 1600 watt, 4 ohm

Gain: 31 dB

Signal/støj: 106 dB

Frekvensområde: 10 - 200.000 Hz +0/-3.0dB

Krydstale :-105 dB

Total harmonisk forvrængning: 0.015%

Vægt: 44 Kilo

Dimensioner (B x H x D): 47,6 x 19,2 x 44,5 cm.

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.