Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Simaudio Evolution 888

Pris 547.500,00 kr./stk.

Hurtigt overblik

888 er Simaudios absolutte statement, og noget af det fineste, der kan opdrives - de ultimative forstærkere, der kan tilfredsstille selv den aller mest krævende. Komponentkvalitet og konstruktion er på et ekstremt niveau og intet er sparet for at opnå den ultimative lyd.

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

Kræfter.....

Modig i den visuelle udstråling, gavmild med et imponerende kraftoverskud, og vedholdende i musikalsk præcision. Det er nogle af kendetegnene for den kraftigste MOON-forstærker nogensinde. Hvert eller hvert andet årti, skabes et idealmål baseret på det ypperste, og med visioner og ideer der ligger langt ude over den normale, og uden skelen til den "normale" økonomiske virkelighed.

Et hold af dedikerede og passionerede professionelle blev samlet med et eneste formål; at designe og skabe det nye, og ultimative mål af musikalsk reproduktion. 888 er "barnet" der tager kæmpeskridt frem ad, og er med til at re-definere hvad der er muligt.

Ekspertise...

Topmålet af teknisk ekspertise kombineret med passion og følelser, og en utrættelig jagt på perfektion er grundlaget for MOON 888. Dette er ikke "bare" endnu en monoblok-forstærker. Nej, det er et statement, baseret på et koncept der er kørt helt ud til et ekstremt niveau på alle måder og i alle detaljer.

Den utrolige udgangseffekt er faktisk relativt ydmygt opgivet til 888 watt i 8 ohm, hvilket svarer til 1,2 hestekraft. Alt dette er bakket op af en kæmpemæssigt strømforsyning der er kombineret med en udgangssektion der kan levere ikke mindre end 8 kilowatt, og som kan drive enhver belastning uden nogensinde at få så meget som antydningen af åndenød.

Funktionel lydkvalitet....

Den ultimative klarhed og autencitet har altid været et mål, der har været uopnåeligt. Men ikke længere - MOON 888 kan "spore" musiksignalet så præcist at det simpelthen ikke bliver påvirket lydmæssigt på nogen som helst måde på vejen gennem forstærkeren. Den fantastiske dynamik fra rigtig livemusik er opnåelig med MOON 888, som kan spille selv de allermindste nuancer med overlegen ro og fantastisk definition. Dynamik og kontrol er ikke længere udtryk, man behøver at være bekymrede for - MOON 888 kan DET HELE!

Design features
  • Massive aluminiumsprofiler der er støbt i et stykke, og fremstillet efter samme standard som højt-ydende racermotorer, med de samme ekstreme tolerancer.

  • Lydkredsløbet er integreret i de avancerede køleprofiler, hvilket medvirker til at at reducere vibrationer og udefrakommende støj til et absolut nulpunkt.

  • Sektionen med udgangstransistorerne kan levere 8000 watt i alt, hvilket garanterer at forstærkeren altid opererer langt fra dens maksimum. Lyden er således aldrig stresset, og forstærkeren vil aldrig lyde klemt eller presset uanset niveauet, den spilles på.

  • Over 350,000μF ladelyt-kapacitet og massive transformatorer på samlet 6.000 va. gør MOON 888 klar til at levere ekstremt meget effekt uden begræsninger.

  • State-of-the-art komponenter alle steder uden undtagelse.

  • Chassis 100% i aluminium med støbte og fræsede komponenter garanterer uovertruffen afledning af varmen og termisk effektivitet.

  • De bedste Rhodium-pleterede heavy-duty terminaler på markedet. De tager alle typer forbindelser uanset tykkelse.


SPECIFIKATIONER:

Udgangseffekt: 888 watt, 8 ohm / 1776 watt, 4 ohm (det samme som 2,4 hk)

Gain: 31 dB

Signal/støjforhold: 120 dB ved fuld udstyring

Frekvens respons: 10 - 200.000 Hz

Total harmonisk forvrængning: 0,04% ved fuld udstyring

Intermoduleret forvrængning: 0,006%

Vægt: 136 kilo

Dimensioner (B x H x D): 55,9 x 35,6 x 68,6 cm.

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.