Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

Simaudio MOON 230HAD

Pris 15.000,00 kr.

Hurtigt overblik

Simaudio Moon 230HAD er en highend forforstærker og D/A konverter til hovedtelefoner, pakket ind i en kompakt enhed i kompromisløs udførelse. Her kan du udløse potentialet på dine hovedtelefoner, og gøre dem til et glimrende musikanlæg kun for lytteren.

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

Er du passioneret omkring musik og ønsker en helt unik og personlig lytteoplevelse, men uden at have et stort musikanlæg? Leder du efter den perfekte desktop-løsning til et computerbaseret lydsystem? Har du allerede et godt musikanlæg, og hat er ønske om at spille på gode hovedtelefoner uden at gå på kompromis? Hvis du allerede har en MOON-system fra Simaudio, kan 230HAD være kontrolcenteret til system nummer 2, som drejer sig om den personlige lydoplevelse med hovedtelefoner. Eller ønsker du ganske enkelt bare at få maksimal ydelse fra dine hovedtelefoner? Mulighederne er uendelige....

Uanset hvilket af ovenstående scenarier, og mange flere, så er 230HAD mere end egnet til at klare opgaven, uanset hvilke behov du har. Baseret teknisk på storebroderen, 430HAD, benytter 230HAD en digital DAC der understøtter op til DSD256/32-bit, og den kan derfor benyttes til alle tænkelige formål, uanset om signalet kommer fra en computer, en fladskærm eller en bluray-afspiller. Her er mulighed for maksimal lydkvalitet fra alle kilder til det eksisterende musiksystem.

Vigtigst af alt, så fylder 230HAD en plads på det aktuelle hovedtelefon-marked, hvor der findes masser af glimrende hovedtelefoner, men hvor ikke ret mange har fokus på ordentlig forstærkning til dem. 230HAD giver fantastisk valuta for pengene og med den velkendte Simaudio byggekvalitet og ikke mindst lydkvalitet, er der virkelig lagt op til at få udløst potentialet i alle de gode hovedtelefoner der findes på markedet, og som oftest bliver valgt fra fordi de ikke får udløst potentialet når folk tester dem på deres telefoner og tablets, hvoraf ingen af dem har kræfterne til at drive en god hovedtelefon ordentligt.

Inden du vælger hovedtelefonerne fra, så kom og lyt til dem på det rigtige værktøj - 230HAD. Du vil opleve helt nye sider af dine hovedtelefoner, og vil finde ud af hvor meget vellyd der kan komme ud af selv moderat prissatte modeller når bare teknikken bag, kan levere alt det rigtige.

Se PDF for yderligere information.

10 ÅRS GARANTI MED MULIGHED FOR TRADE-IN HVIS DU ØNSKER AT OPGRADERE SENERE

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.