Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

Simaudio MOON 260D transport

18.750,00 kr.

Hurtigt overblik

Simaudio 260D er et rent CD-løbeværk og bygger på samme teknik som den dyre Evolution. En oplagt makker til 280D konverteren.

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

Lad ikke navnet snyde dig - denne maskine har intet at gøre med den første og oprindelige 260D, hvilket udelukkende var en cd-afspiller og en god en af slagsen. Neo 260D har lånt meget af dens teknik fra den mere eksotiske og samtidig markant dyrere Evolution-serie.

Det centermonterede drev er et rent CD-løbeværk, og er afkoblet og monteret på en 5 mm massiv plade som er yderligere ophængt i hvert hvørne med kraftige silikone-bøsninger. Drevet kører tyst og lydløst, og aftaster lynhurtigt selv de mest vanskellige plader.

Som kombineret CD og DAC giver 260D en overlegen fleksibilitet som et resultat af at være en CD-transport og en DAC i en og samme kasse. 32 bits konverteren med upsampling, oversized strømforsyning og høj-kvalitets analog-trin gør 260D noget nær overlegen i prisklassen. DAC-sektionen er et tilvalg, så 260D kan sagtens købes uden som ren transport, og udvides senere for en merpris på 8.000,00 kr. 

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.