Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

Simaudio MOON 310LP

14.850,00 kr

Hurtigt overblik

310LP er en højkvalitets pladespillerforstærker til der, hvor der virkelig skal hives noget ud af de sarte signaler fra pick-uppen

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

At forbedre en allerede fremragende lyd er ikke en let opgave. Når et apparat fungerer så godt, hvorfor så ændre det? Well, takket være nye teknologier, komponenter og produktionsmetoder, blev det muligt at forbedre designet så mulighederne for endnu bedre lyd lå lige for. I forhold til den første 310LP, er støjgulvet forbedret dramatisk fra strømforsyningen og lydkvaliteten blev markant forbedret som følge heraf. Den nye og forbedrede strømforsyningen har stort set overflødiggjort behovet for at benytte den separate strømforsyning.

Resultatet er en pladespiller-forforstærker som er enndu mere stille, og vil give dig en endnu mere kulsort baggrund og en mere naturlig musikreproduktion, som både er levende og autentisk. Kombineret med MOONs sædvanlige kendetegn; ren, præcis og lynhurtig basgengivelse samt åben mellemtone og krystalklar top, er den nye 310LP et eksempel på hvor stort et spring, apparater i mellemklassen kan tage, og bevæge sig op hvor tingene normalt koster mange gange mere.

Indeni kabinettet finder man en fuldt konfigurerbar RIAA, som med sine utallige justerings og tilpasningsmuligheder, kan optimeres til at spille med en hvilken som helst pick-up, du måtte ønske at bruge. Der er endda mulighed for at vælge mellem to forskellige equlizeringskurver - enten RIAA eller IEC.

Og for at gøre "pakken" så stærk som muligt, er der tilmed balancerede udgange så du får mulighed for at udnytte en balanceret forforstærker eller integreret forstærker så optimalt som overhovedet muligt. Alt sammen for at få den sidste forbedring i støjniveau, dynamik og transparens.