Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

Simaudio MOON MiND2

18.000,00 kr

Hurtigt overblik

Simaudios nyeste Mind-afspiller byder på topkvalitets streaming i en kompakt enhed. Brugeroplevelsen med Mind-app´en er en fryd, og al musik er tættere på.

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

Kompromisserne mellem lydkvalitet og funktionalitet er fjernet. Apple og Android-enheder er blevet de oplagte fjernbetjeninger til et MOON-system med adgang til musik direkte fra din computer, NAS-harddisk, mobile enhed og forskellige internet-baserede tjenester. Dét er hvad streaming handler om.

Neo MiND sender signalet ud i digital form gennem toslink (optisk), coaxial eller AES/EBU balanceret tilslutning i en hvilken som helst digital konverter. Det giver muligheden for et highend musikanlæg eller et entry level musikanlæg til at opnå sit maksimale lydmæssige potentiale i den digitale verden af streaming. Tilføjelse af Bluetooth AptX bidrager til fleksibiliteten med en hurtig tilslutningsform fra trådløse enheder.

SimLink-funktionen giver mulighed for at styre et hvilket som helst MOOD-system uden at benytte de medfølgende fjernbetjeninger. Mind-app´en kan regulere lydstyrken direkte i forstærkeren gennem SimLink, der fungerer som en intelligent trigger-løsning. Lydmæssigt er det en fordel over en digital regulering. Det betyder også at der ikke er tab og kompression af de sarte signaler, og den høje lydkvaliteten bibeholdes hele vejen gennem kæden.

På fronten findes LED-indikatorer der viser sampling-rate, indgangsvalg og om hvorvidt der benyttes netværk eller bluetooth.

Neo MiND2 er konstrueret i et stilrent halv-størrelse chassis i fornem og meget solid kvalitet, og den er den ultimative portal til en verden af fantastisk musik med en engagerende brugeroplevelse der giver dig lyst til at lytte mere musik.

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.