Indlæser...

VTL TL-2.5 Performance Preamplifier

47.000,00 kr
På lager
SKU
VTL TL-2.5 Performance Preamplifier

TL-2.5i all-tube forforstærkeren er designet til ydeevne - giver dig musik, der er direkte fra kilden, på den mest realistiske, farveløse og sandfærdige måde, vi ved. Denne forforstærker er spækket med funktioner, der giver dig den maksimale kontrol over alle lyd- og videokilderne i dit system. Med 6 line-indgange, et valgfrit internt eftermonteret phono-trin, to par udgange, en båndsløjfe og ekstern processorløkke (til hjemmebiograf), kan du være sikker på, at denne forforstærker kan tilsluttes og afspilles i dit eksisterende system på ingen måde. tid overhovedet. Sølv eller sort kosmetik og fjernbetjening til lydstyrke og mute er standard.
I denne nye og forbedrede version af vores mangeårige TL-2.5 Performance Preamplifier er både line-scenen og phono-scenen blevet opdateret lydmæssigt med audiofil-grade dele, hvilket resulterer i forbedret opløsning, større harmonisk rigdom i mellem og høje, med hastigheden og dynamikken, der er blevet kendetegnende for VTL-familielyden.

Et par brugervalgbare Gain Switches er blevet tilføjet til Line Stage for at give brugeren mulighed for at vælge mellem Normal Gain og Low Gain. I lighed med designet af TP-2.5 Series II Phono Preamplifier, understøtter TL-2.5i's interne phono-trin både MM- og MC-patroner og tilbyder brugerjusterbare Load and Gain-indstillinger, der gør patronoptimering til en nem opgave for vinylelskere.

Frem for alt vil du blive glædeligt overrasket, når du finder ud af, hvor lidt TL2.5i koster. Denne robust fremstillede enhed, håndbygget på VTL-fabrikken i Californien, med dele af dokumenteret kvalitet, vil tage pusten fra dig med sin klare, musikalsk involverende lyd.

Besøg din nærmeste forhandler og lyt til en nu. Vi er sikre på, at hvis du ikke allerede er medlem af VTL-familien, vil du blive det meget snart.