Indlæser...

VTL IT-85 Performance Integrated Amplifier

64.000,00 kr
På lager
SKU
VTL IT-85 Performance Integrated Amplifier

Den VTL IT-85 integrerede forstærker er designet til dem, der søger enkelheden i et enkelt chassissystem, men med ydeevnen af ​​separate. Designet med et fuldt aktivt forforstærkertrin, leverer IT-85 en solid 60 watt pr. kanal med den soniske karakteristik, der ligner vores velansete ST-85 stereoforstærker og TL2.5 forforstærkerkombinationen - hurtig, musikalsk 3-D-lyd , og solid basunderstøttelse, som VTL er kendt for.
IT-85 er en fuld linetage forforstærker og effektforstærker i ét chassis, og linetage sektionen har tilstrækkelig forstærkning og en bufferet udgang til at kunne drive en subwoofer gennem forforstærkeren ud. Hovedtelefonsektionen på IT-85 er drevet af rørudgangstrinnet og udgangstransformatoren i effektforstærker-sektionen, hvilket gør den til en ideel højtydende ren rørhovedtelefonforstærker til hovedtelefonelskere.

IT-85 er designet til at imødekomme fremtidig opgradering — når du er klar til at tilføje en subwoofer, separat for- eller effektforstærker, surroundprocessor eller hovedtelefoner til dit system, kan IT-85's mange forskellige udgangstrinskonfigurationer nemt og smertefrit revideres -konfigureret, ofte med blot et tryk på en kontakt. Håndbygget på vores fabrik i Californien med den dokumenterede VTL-kvalitet, IT-85 vil give dig varig værdi og lytteglæde i mange år fremover.