Velkommen til audiophile.dk´s webshop!

Indkøbskurv:

0 item(s) - 0,00 kr
You have no items in your shopping cart.

0

Flere visninger

VPI Cliffwood

7.500,00 kr

Hurtigt overblik

VPIs mindste model gør tingene med stil. Klassisk udseende og gennemtænkt konstruktion til en pris hvor de fleste kan være med, og så lyder den glimrende

Only 0 left

Availability: Bestillingsvare

Detaljer

Cliffwood er VPI´s entry-level pladespiller, men det betyder bestemt ikke at der er sprunget over hvor gærdet er lavest.

Plinten er i 30 mm MDF beklædt med vinyl, og selve 9" armen er, som med alle andre VPI, af egen skuffe. Alle dele er lavet i aluminium, og finishen er generelt tårnhøj. Pladespilleren står på kraftige gummi-afkoblinger, og den tykke aluminiumstallerken sørger for at der er masse nok til at Cliffwood ikke er alt for følsom overfor vibrationer.

Tallerkenen roterer på et leje der er placeret i et oliebad, og lejet er baseret på grafit-imprægneret stål for ekstra slidstyrke og lav friktion.

VPI har i samarbejde med Grado, monteret en tilpasset Grado Green-pickup, som er en MM-pickup der er temmeligt hårdfør men samtidig velspillende.

Motoren er indbygget i plinten og afkoblet for sig og på bagsiden er der bøsninger til valg af kabler efter smag og ydelse, og samtidig har Cliffwood indbygget strømforsyning, så man er fri for den sædvanlige switchmode-forsyning der er med til mange konkurrenter.

Cliffwood er forberedt til at man kan opgradere den med en JPW 9-arm fra de større modeller mod merpris.

Kan leveres i hvid, sort eller valnød.


SPECIFIKATIONER:

Frekvens Respons: 10 - 50.000 Hz

Kanal Separation ved 1 KHz: 30 dB

Input belastning: 47K

Output ved 1 KHz (5 CM/sec.): 5 mV

Anbefalet nåletryk: 1,5 gram

Stylus Type: Elliptical - VPI/Grado Green

Induktans: 45 mH

Dimensioner (B x D x H): 47 x 34,2 x 10,9 cm.

Vægt: 7 kilo